ZRUŠENO: Krásy Mexika (cestovatelská přednáška - Denisa Zmeškalová & Karolína Kilhofová)

Kategorie: Pro dospělé, Místo: KC Průhon
Datum konání 12.Říjen 2021 19:00 hod
Kategorie Pro dospělé
Místo konání KC Průhon
Vstupné 120 Kč/100 Kč studenti a senioři Rezervovat
AKCE BYLA Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ ZRUŠENA. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A OMLOUVÁME SE ZA KOMPLIKACE, KC PRŮHON

S mladými cestovatelkami Deny a Carol, jejichž instagram TRAVELWITHUS123 má téměř 93 tisíc sledujících, se vydáme poznat krásy Mexika.

Jejich cesta do Mexika se uskutečnila již během pandemie v listopadu a prosinci roku 2020. Jak se cestování změnilo oproti době před a při pandemii?

Dozvíte se všechny důležité informace o cestě do Mexika, navštívíme nejkrásnější pláže Karibiku, neobydlený ostrov Isla Contoy nebo mayské vesnice se šamany.

Úspěšné cestovatelky vám doporučí jaká místa rozhodně nevynechat ze svého itineráře a jaká místní jídla určitě ochutnat.

Jaká zvířata běžně i ojediněle v Mexiku potkáte? Co je důležité vědět o bezpečnosti, dopravě, o cenách ubytování, výletech a jídle? To a mnoho více se dozvíte na přednášce Krásy Mexika.

Přednáší: Denisa Zmeškalová & Karolína Kilhofová

Instagram: TRAVELWITHUS123
Web: TRAVELWITHUS123.COM

Vstupenky: 120 Kč/100 Kč studenti a senioři

Vstupenky zakoupíte na pokladně KC Průhon, nebo online přes goout.cz ZDE

ROZHOVOR TRAVELWITHUS S KC PRŮHON


Prosíme o dodržování aktuálně platných opatření covid-19. Před vstupem je nutné doložit uvedené od Ministerstva zdravotnictví ZDE .
Možnost absolvovat samotest na místě a prokázat se negativním výsledkem je zpoplatněna za využití testu od KC Průhon. Děkujeme za pochopení, KC Průhon.

Kalendář akcí

Odběr programu e-mailem